OVER ONS

MEER DAN 85 JAAR !

Al sinds 1935 is Ton van de Klundert in Tilburg en omgeving een begrip in rijwielland.

De winkel wordt nog altijd door leden van de familie van de Klundert gerund , daarmee worden we een steeds grotere uitzondering  .

In december 2021 is het FILIAAL op het  WATERTORENPLEIN definitief GESLOTEN

In 1983 hebben wij onze winkel geopend aan het Paletplein. Wij hebben nieuwe en gebruikte fietsen, elektrische fietsen, en de benodigde onderdelen hiervoor. Vakbekwame mensen zijn in de winkel aanwezig om u zo snel en goed mogelijk te helpen.

Veel plezier op onze site en tot ziens in onze winkel.

Gebruikte en nieuwe fietsen

Bij Ton van de Klundert heeft u een ruime keuze in nieuwe of gebruikte fietsen. Op deze website vindt u onder Assortiment een kleine selectie van de door ons aangeboden fietsen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel waar wij een uitgebreid assortiment voor u hebben.

Traditionele Fietsen & Elektrische Fietsen

Bij Ton van de Klundert heeft u een ruime keuze in nieuwe of gebruikte Elektrische of traditionele fietsen. Op deze website vind u onder Assortiment een kleine selectie van de door Ton van de Klundert meest verkochte Elektrische of traditionele fietsen. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel waar wij een uitgebreid assortiment voor u hebben.

Menu